HOME STYLING

Gaat u verhuizen, verbouwen of wilt u gewoon een verandering van uw interieur?

Ik maak voor elke interieurvraag een vertaling van uw wensen en eisen. U kunt bij mij terecht voor een kleine verandering in uw huidige interieur, een creatief concept of de totale styling van uw woning.

Ik denk graag met U mee over de indeling van ruimtes, ik maak een plan voor kleur, meubels, stoffering en verlichting. Een hulpvraag op één deelgebied is natuurlijk ook mogelijk.

Uiteraard kan ik helpen met, bijvoorbeeld, de finishing touch. Graag draag ik bij aan uw interieur met nieuwe inzichten en creatieve tips die net dat verschil maken in de beleving van een ruimte.

Tijdens het intake bespreek ik graag wat uw wensen zijn. Klikt het, dan kan ik aan de slag met het eerste ontwerp en moodboard. Hierna kunt u het zelf voortzetten of ga ik voor u op zoek naar de beste keuze qua inrichting en accessoires.

 

Bestaande of nieuwe meubels?

Een nieuwe inrichting betekent niet dat u uw huidige meubels direct moet vervangen. Met een paar nieuwe eye-catchers en nieuwe kleuren, gecombineerd met uw huidige meubels, kan uw woon- of slaapkamer er weer fantastisch uit zien.

Huis verkopen?

Met een aantal kleine aanpassingen kunt u net de nadruk leggen op de pluspunten van uw huis. Ik help u daar graag bij.

Een vakantiehuis in het België of in het buitenland?

Of u uw vakantiehuis nu zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken voor de verhuur, of dat u uw eigen persoonlijke ontspanningsplek wil creëren, voor advies en hulp bij het inrichten van uw huis in België of in het buitenland kunt u bij mij terecht.

 

Nathalie.

 

 

site by interbiz