Kom vrijblijvend langs in onze belevingsshowroom en laat je inspireren door ons ruim aanbod.

Ben je benieuwd naar onze manier van aanpak? info@casa-verde.be

Casa Verde Styling op maat

 
 
 

Home Styling

Gaat u verhuizen, verbouwen of wilt u gewoon een verandering van uw interieur?
Ik maak voor elke interieurvraag een vertaling van uw wensen en eisen. U kunt bij mij terecht voor een kleine verandering in uw huidige interieur, een creatief concept of de totale styling van uw woning. Ik denk graag met U mee over de indeling van ruimtes, ik maak een plan voor kleur, meubels, stoffering en verlichting. Een hulpvraag op één deelgebied is natuurlijk ook mogelijk. Uiteraard kan ik helpen met, bijvoorbeeld, de finishing touch. Graag draag ik bij aan uw interieur met nieuwe inzichten en creatieve tips die net dat verschil maken in de beleving van een ruimte.

Tijdens het intake bespreek ik graag wat uw wensen zijn. Klikt het, dan kan ik aan de slag met het eerste ontwerp en moodboard. Hierna kunt u het zelf voortzetten of ga ik voor u op zoek naar de beste keuze qua inrichting en accessoires.

Bestaande of nieuwe meubels?
Een nieuwe inrichting betekent niet dat u uw huidige meubels direct moet vervangen. Met een paar nieuwe eye-catchers en nieuwe kleuren, gecombineerd met uw huidige meubels, kan uw woon- of slaapkamer er weer fantastisch uit zien.

Huis verkopen?
Met een aantal kleine aanpassingen kunt u net de nadruk leggen op de pluspunten van uw huis. Ik help u daar graag bij.

Een vakantiehuis in het België of in het buitenland?
Of u uw vakantiehuis nu zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken voor de verhuur, of dat u uw eigen persoonlijke ontspanningsplek wil creëren, voor advies en hulp bij het inrichten van uw huis in België of in het buitenland kunt u bij mij terecht.

maak een afspraak

Totaalinrichting

Onze grootste troef is de persoonlijke begeleiding vanaf de eerste kennismaking en opmeten tot en met de oplevering. Tevreden klanten houden van een strakke planning en vlotte opvolging van de werken. Nathalie ontwerpt en geeft persoonlijk advies zodat alles mooi op elkaar afgestemd is. Om uw noden en wensen perfect aan te voelen, komen wij ook tot bij u thuis. Op deze manier kan de situatie het best ingeschat worden om een gepersonaliseerd voorstel te maken.

Wij adviseren U bij uw keuze van meubels, raamdecoratie, tapijten,verlichting, enz… Wij kiezen samen de passende plaids, kussens en de juiste muurdecoratie. Wij zorgen voor een warme en smaakvolle aankleding van uw bed en slaapkamer.

2D tekeningen worden gemaakt om een idee te krijgen van de ruimte en oppervlakte. Hierdoor krijg je al een goed beeld van de indeling en de opstelling. Als je het wenst wordt er een 3D tekening gemaakt, hier krijg je foto-realistisch beeld van je droomproject.

ontdek onze realisaties