Kom vrijblijvend langs in onze belevingsshowroom en laat je inspireren door ons ruim aanbod.

Ben je benieuwd naar onze manier van aanpak? info@casa-verde.be

Casa Verde Rolgordijnen

 
 
 

Rolgordijnen

Het rolgordijn is een opgerold strak gordijn, om op een eenvoudige manier een raam af te dekken tegen zonlicht. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn. Manueel of elektrisch

Bij een rolgordijn denken we spontaan aan de bijhorende bedieningsketting. Jammer, want er bestaat ook een mogelijkheid om uw rolgordijnen elektrisch te bedienen. De motor zit verborgen in de buis zodat u aan elegantie niks inboet. De aansturing gebeurt vervolgens via een schakelaar of afstandsbedieningen zodat u door één druk op de knop het rolgordijn op de gewenste positie brengt.

De opmars van indoor screen

Rolgordijnen zijn het populairst onder de indoor screens. Bij de keuze van rolgordijndoeken springen screen stoffen in het oog. De uitstraling is zeer strak en bovendien bieden ze heel wat voordelen. Zo zijn screenstoffen steeds afwasbaar en brandwerend. Ze zorgen ook voor visueel comfort aangezien ze het bijvoorbeeld mogelijk maken om televisie te kijken bij binnenvallend zonlicht zonder de kamer te verduisteren.